Protestactie tegen megamoskee in Gent

gepubliceerd op 06 november 2017 om 12:53
 
 
Afgelopen week bleek nog maar eens hoe ver de islamisering in sommige delen van Vlaanderen reeds is gevorderd. Toen bleek dat de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek blijkbaar officieel een islamitische no go-zone is geworden. Filip Dewinter wou toen immers samen met PVV-voorzitter Geert Wilders een bezoek brengen aan de gemeente, maar dat werd verboden door MR-burgemeester Françoise Schepmans.

Geert Wilders stelde het verbod terecht gelijk aan “een akte van capitulatie. Molenbeek is een stukje onbevrijd Raqqa geworden”. Voor de Nederlandse politicus bleek dit de druppel die de emmer deed overlopen. Hij kondigde dan ook manifestaties aan tegen de islamisering en de politieke capitulatie voor de islam.

Ook Vlaams Belang blijft niet bij de pakken zitten en organiseert morgen reeds een vreedzame protestactie tegen de komst van een megamoskee in Gent aan het voormalige Tractiestation aan het Rabot. De moskee zou niet alleen 2.500 vierkante meter groot zijn, de gebedsplaats zal ook 500 gelovigen kunnen ontvangen. Daarnaast komt er nog een extra zaal voor 350 mensen én een polyvalente zaal voor 500 personen. Zo krijgt Gent de twijfelachtige eer om binnenkort over de grootste moskee van Vlaanderen te beschikken.

Vlaams Belang verzet zich tegen de komst van een megamoskee in Gent. De protestactie van Vlaams Belang vindt morgen dinsdag 7 november plaats om 19.30u aan de Gebroeders De Smetstraat.

 

Wij hopen u daar alvast massaal te zien!