Lees hier de toespraak van FDW op de fakkeltocht ‘Geen moskee op Luchtbal’

gepubliceerd op 22 februari 2017 om 10:50

Beste vrienden,

We zijn hier vandaag om een lijn te trekken. “tot hier en niet verder”. We tellen momenteel al meer dan 57 moskeeën in Antwerpen en dat zijn er in feite 57 teveel. Genoeg  is genoeg! De islamisering van onze stad moet stoppen, hier en nu!

     

Beste vrienden,

Antwerpen is een tolerante, vrije en open stad. Culturen van over heel de wereld zijn hier welkom. Stel u voor dat we iedereen die ons christelijk geloof of onze westerse waarden niet zouden delen, de toegang tot onze stad zouden weigeren. Dan zou Antwerpen een stad zijn zoals Mekka, een stad zonder vrijheid, de hoofdstad van de islam. We zijn een vrije en tolerante stad en willen dat ook blijven. Juist omwille van het feit dat we de vrijheid koesteren, willen we de islam hier niet. De islam veracht de ongelovigen, de islam verwerpt onze cultuur en manier van leven, de islam wil heersen en overheersen. Ons antwoord aan de islam is duidelijk: “Wie de vrijheid aan anderen ontzegd, verdient het niet om zelf vrij te zijn.” Laten we dus juist omwille van de godsdienstvrijheid, de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van vrouwen, de islam een halt toeroepen want tolerant staat niet gelijk met zelfmoord!

Beste vrienden,

In vele islamitische landen is het bezit van een bijbel of een kruis strafbaar. Kerken zijn er verboden. In de heilige plaats voor moslims, Mekka, zijn niet-moslims niet eens toegelaten. Het Midden-Oosten telde 100 jaar geleden 20% christenen, vandaag nog nauwelijks 4%. Ze werden door de islam weggejaagd en vermoord en hun kerken werden vernield en geplunderd. Wat de islam doet met christenen in het Midden-Oosten, zal ze hier ook doen. De etnisch-religieuze zuivering is in wijken zoals de Luchtbal trouwens al volop bezig. Vandalisme, geweldpleging en criminaliteit tegen de schaars overgebleven Vlamingen zijn hier schering en inslag. Daarom zijn we hier vandaag. “Tot hier en niet verder” is onze boodschap. Want Antwerpen is en blijft van ons!

  

Beste vrienden,

Deze moskee kost aan aankoop alleen al 600.000 euro.  Enkele kilometers verderop in Berendrecht bouwen moslims ook een moskee, kostprijs van de aankoop 450.000€. Wie betaalt dat allemaal? Ik dacht dat de hier verblijvende moslims allemaal kansarm, werkloos en hulpbehoevend zijn?!

Het vele geld voor steeds grotere moskeeën komt uiteraard grotendeels uit het buitenland. Uit landen zoals Turkije, Saoedi-Arabië en elders … de radicale islam moet gestopt worden. De overheid kan dat, maar wil niet. Dit N-VA-stadsbestuur weigert de realiteit van de islamisering onder ogen te zien en kijkt politiek correct de andere kant uit. Zaterdag voert in een salafistische koranschool  aan de Stenenbrug in Borgerhout, een haatprediker uit het buitenland ongemoeid het woord. Burgemeester Bart De Wever doet niks, hij treedt niet op tegen deze en vele andere moskeeën in Antwerpen die als paddenstoelen uit de grond schieten. Wij willen alle democratische middelen aanwenden om deze moskee te blokkeren. Desnoods kom ik persoonlijk met cement en stenen naar hier om de ingang van deze moskee toe te metselen.

  

Beste vrienden,

Wij zaaien geen haat, wij roepen niet op tot geweld, wij discrimineren geen vrouwen, wij verbieden geen cartoons, boeken of geschriften, wij prediken geen onverdraagzaamheid. Dat doet de islam; dat doet de koran! De moslims zijn niet naar hier gekomen om te integreren, maar om de boel hier over te nemen en ons te onderwerpen. Daarom moeten de grenzen toe, de moskeeën dicht en de moslims die zich niet willen aanpassen terug naar huis!

Bedankt voor uw aandacht en zeg het samen met mij “Eigen volk eerst”!

  

 

      

 

 

 


Kernwoorden: , , , , , , , , , ,