FDW geschokt door haat en geweld tegen zijn persoon door “Bear Grills” in nieuw internetfilmpje

gepubliceerd op 13 mei 2014 om 17:19

Filip Dewinter geschokt door haat en geweld tegen zijn persoon door “Bear Grills” in nieuw internetfilmpje
Het weekblad Dag Allemaal onthult vandaag een nieuw internetfilmpje van “Bear Grills”, waarin Filip Dewinter zwaar aangepakt en fysiek gemolesteerd wordt. In het filmpje wordt Filip Dewinter in de val gelokt, ontvoerd en vervolgens mishandeld. Een mannequinpop die Filip Dewinter moet voorstellen wordt geschopt en geslagen en daarna met een grote balk anaal verkracht onder het motto “Een stok achter de deur? Nen boomstam in zijn kont”.

Met deze film wil Bear Grills blijkbaar op een gewelddadige manier de draak steken met de “Uw stok achter de deur”-campagne van het Vlaams Belang. Het filmpje is echter zo grof en gewelddadig dat er van humor geen sprake meer is. Het lijkt eerder een open oproep om geweld tegen Filip Dewinter te gebruiken. In de film krijgt Filip Dewinter bij herhaling het scheldwoord “Rotte hond” naar zijn hoofd geslingerd. Terwijl Filip Dewinter geslagen en gestampt op de grond ligt, roept Bear Grills hem toe: “Waar zitte na? Dertig jaar op mijn kop kakken.”

In Dag Allemaal stelt Filip Dewinter in reactie op de film: “Ik ben zeer zwaar ontgoocheld in Bear Grills. Na het goede gesprek dat ik met hem in zijn wagen had, zijn de stoppen bij hem blijkbaar doorgeslagen. Nu voel ik mij misleid en bedrogen. Klacht zal ik niet indienen, maar ik hoop wel dat hij de film zal verwijderen van zijn facebookpagina.”

De film van Bear Grills is te bekijken via: https://www.facebook.com/photo.php?v=742238732453664&set=vb.738443192833218&type=2&theater