Dagboek Hongarije: als 1 man achter Orban!

gepubliceerd op 22 november 2015 om 13:48

Er is nog hoop! Een bezoek aan Hongarije is een verademing … Wie vele jaren als rechts- nationalist aan politiek doet in België wordt soms moedeloos. De multicul, de immigratie-invasie, de islamisering, de vluchtelingenstroom, de jihadistische terreurdreiging … Het houdt niet op. Ondanks decennia analyses, boeken, interviews, debatten, toespraken, betogingen en acties blijft de politiek-correcte elite van journalisten, politici en zgn. BV-opiniemakers doof en blind voor iedereen die islam- en immigratiekritisch was (en is …). In het beste geval wordt men genegeerd en uitgelachen; in het slechtste geval met de dood bedreigd en/of veroordeeld. Wie Hongarije bezoekt beseft dat het ook helemaal anders kan …

Orban is de nieuwe prins Eugen

De Hongaarse Fidesz-regering voert met de steun van de Jobbik-oppositie een uitgesproken gespierd immigratiebeleid. Wie denkt dat de Hongaarse premier Victor Orban alleen staat in Hongarije vergist zich volkomen. Het Hongaarse volk staat als één man achter Orban. De reden is simpel: de Hongaarse bevolking is identiteitsbewust, weerbaar en werd – in tegenstelling tot de onze – niet jarenlang multicultureel geïndoctrineerd. De Ottomaanse overheersing in de zestiende en zeventiende eeuw heeft zijn sporen achtergelaten in Hongarije. De Hongaren zijn fier dat ze katholiek gebleven zijn en niet geïslamiseerd werden zoals andere Balkanlanden. In heel Boedapest staat niet één moskee. Voor het presidentieel paleis op de heuvels van Buda staat het ruiterstandbeeld van prins Eugen von Savoye die Hongarije bevrijdde van de Ottomaanse Turken op het einde van de 17e eeuw, 20 jaar na de Slag bij Wenen. Orban is in de ogen van de Hongaren de nieuwe Prins Eugen. Hij stopt de islam aan de grenzen van Hongarije!

standbeeld

Verhofstadt beledigt Orban

Ook Verhofstadt is sinds gisteren in Hongarije gearriveerd en dat zullen we geweten hebben. Verhofstadt is hier voor een congres van de Europese liberale partij. In de Hongaarse media laat hij weten dat ‘Orban is Europe’s moral crisis’. De man die premier was van een paarse regering met de meeste lakse immigratie- en nationaliteitenwetgeving van Europa, die tienduizenden illegalen regulariseerde, de radicale islam vrij spel gaf en een oppositiepartij (Vlaams Blok) monddood maakte, komt de Hongaren de les spellen. Ongelofelijk …

In de Hongaarse pers mag de Vlaams Belang delegatie wel vrijuit spreken. ‘Belgium is a failled state. The most important export product of Belgium is islamterrorism. 50 years of islamo-socialism is the main reason for the terrorist attacks in Brussels, Paris and London. Brussels is the jihadi-stronghold of Europe because of people like our former prime-minister Verhofstadt. He’s a dhimmi who collaborates with radical islam. Because of people like him Brussels and not Raqqa is now the capital of IS ‘, luidt het in een interview met http://magyarhirlap.hu/, de tweede grootste krant van Hongarije. National1tv zendt een interview van 10 minuten uit. Zowat alle kranten en media berichten over de komst van de VB-delegatie. Hier geen media-cordon zoals in België.

FDW camera

De wind komt uit het Oosten

Wie gelooft dag Hongarije een geïsoleerd land is binnen de EU is de jongste jaren niet in Midden- en Oost Europa geweest. De Visograd-landen (Polen, Hongarije, Tsjechië en Slovakije) staan achter Orban en delen zijn visie en maatregelen. De toespraak https://www.youtube.com/watch?v=qzjXj7FZ4o8 van Orban in het Hongaars parlement nav de aanslagen in Parijs staat symbool voor de mening van het overgrote deel van de inwoners van deze en andere Oost-Europese landen. Samen met de Russische president Poetin, de nieuwe Poolse premier Beata Szydlo en de Slovaakse premier Robert Fico belichaamt Orban het nieuwe Europa. Niet de EU-dictatuur maar het Europa dat opnieuw durft op te komen voor zijn eigen identiteit en culturele eigenheid. Meer dan ooit komt de wind uit het Oosten. Landen zoals Hongarije zijn een voorbeeld dat het anders en beter kan. Flandria Magyararoszág mellet áll örökre. Magyarország a Magyaroké!

 


Kernwoorden: ,