Antwerpse Syriëstrijdster roept op om Filip Dewinter te vermoorden

gepubliceerd op 08 mei 2014 om 12:08

Filip Dewinter dient klacht in bij Antwerpse politie wegens doodsbedreigingen

 

Filip Dewinter bevestigt het bericht in de krant Het Laatste Nieuws dat eergisteren doodsbedreigingen vanuit Syrië tegen hem werden geuit. De in Syrië strijdende Antwerpse moslim-extremiste Umm Haniefa Al Belgikiya lanceerde via Facebook volgende oproep:

“…Laat er een MOHAMED B (moordenaar van Theo Van Gogh nvd) onder jullie opstaan die afhandelt met dit varken , zoals onze broeder heeft afgehandeld met het zwijn Van Gogh…

Moge Allah onze ogen verlichten met de afslachting van deze khanzeer”

Umm Haniefa Al Belgikiya is de vrouw van de voormalige lijfwacht van Sharia4Belgium-boegbeeld Abu Imram die al geruime tijd in Raqqah in het noorden van Syrië verblijft.

Filip Dewinter heeft gisteren de politie op de hoogte gebracht van de doodsbedreigingen. De Antwerpse politie heeft terzake een proces-verbaal opgesteld en onderzoekt de feiten.

Filip Dewinter laat zich in ieder geval niet de mond snoeren door de vele klachten en bedreigingen tegen zijn persoon. Filip Dewinter: “Al deze klachten, bedreigingen en erger zijn slechts pogingen om mij te intimideren en te chanteren. Ik laat mij door niemand monddood maken. De radicale islam wil iedere vorm van kritiek de kop indrukken door iedereen die islamkritisch is af te dreigen en angst aan te jagen.”